eAutocare.ro - primul website din Romania dedicat autocarelor, din 2009

Statie emisie-receptie Cobra 19DX


In urma "miscarilor de trupe" ale Politiei Rutiere, si in urma dorintei acestora de a-si amortiza Logan-urile de 30.000Euro cat mai repede, detectoarele de radar devin nefolositoare.

Gratiei tehnologiei americane inovatoare si experientei dobandite pe parcursul a  patru decenii de activitate, Cobra sare in ajutorul soferilor romani cu modelul de Statie CB Cobra 19DX. Gama larga de folosire (accea de a preveni pericole, de a da informatii in legatura cu traficul si blocajele – pentru tarile civilizate, si de "demascare a pandelor politiei"-pentru Romania) asigura un succes deplin pentru Cobra 19DX.

Ca functii si beneficii ale acestei statii de emisie-receptie Cobra 19DX enumeram: banda de comunicatii AM/FM programabila, display cu cristale lichide iluminat, control imbunatatit al radio-frecventei ce ajusteaza sensibilitatea receptiei, acord electronic al frecventei, scala de putere combinata S/RF ce indica taria semnalului atat la receptie cat si la emisie, microfon rezistent.

Caracteristicile tehnice ale modelului Cobra 19DX IV EU
Dimensiuni: 44.5mm (H) x 114mm (I) x 178mm (L)
Greutate: 1.5kg
Microfon de tip 4-pin Dynamic
Controlul frecventei – Control Automat – Phase Lock Loop – PLL
Putere de emisie la antena 4W/1W
Gama de frecvente: 26.965 la 27.400 MHz

Asadar, ne-am pus pe treaba si am achizitionat acest model + o antena COBRA compatibila (de lungime 1m) si am inceput testele. Totul (statie, antena, calibrare) a costat 500lei fix (2ani garantie, cu factura).

Rezultatele: calitatea semnalului foarte buna, am reusit sa comunicam pe urmatoarele distante: zona Delfinului – Podul Grant, zona Delfinului – km 10 Autostrada 2, zona Delfinului – Afumati Popas, zona Delfinului – Lujerului. Deci raza de actiune va garantez ca depaseste 15-20km (cu obstacolele caracteristice unui oras). Duminica o testam pe DN2 Bucuresti-Urziceni si venim cu adaugari. Statia Cobra a fost testata pe un Volkswagen Golf si pe un microbuz de persoane Mercedes Sprinter. Datorita suportului magnetic, antena poate fi montata si pe autocar (sau pe suportul de oglinda prin fixare cu surub).

CUMPARA ACEASTA STATIE DE LA WWW.EMAG.RO – click aici (<< RECOMANDAREA NOASTRA)

Mai jos va prezentam o galerie de imagini si un film cu acesta super-statie CB.

cobra 19 dv

statie emisie receptie camioane

statie emisie receptie camioane

statie emisie receptie autocare


Etichete articol: , , ,

Adauga comentariu (7)

 1. Bordea Daniel says:

  Antena se poate face mai lunga???

  • eAutocare.ro says:

   Buna ziua! Eu personal mi-am achizitionat un Sirio ML145 si am conectat-o la statia Cobra. Antena care vine in set (acel HG) este intr-adevar foarte mica. Asadar va recomand o antena Sirio si o statie Cobra. Performantele sunt foarte bune. Iar acest “duet” este testat.

 2. Paul Costea says:

  Buna ziua, intrebare,
  Am primit din sua o astfel de statie dar nu cred ca funct si pe FM, numai AM, nu are indicativul ue!
  Nu stiu daca va functiona>

 3. xxr says:

  ce antena cat de cat mai performanta se potriveste la aceasta statie , am  exact acest tip de statie dar receptia si emisia e slabuta , am luat  si o antena mai marisoara dar degeaba si cum anume trebuie calibrata antena ?

  • eAutocare.ro says:

   Va recomand Sirio ML145 cu talpa magnetica. De obicei antena este calibrata dar va trebui sa montati si folia dintre magnet si cauciucul tampon.

 4. Olteanu Catalin says:

  Dar ce spuneti de statia cobra mentionata cu antena Wilson Little Wil de 100 mm ???o parere daca s-ar putea…

 5. sall .schita de la statia cobra 19 dx de la placa de baza ma poate ajuta cineva
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Recomandari

Articole recente

Setra S417 UL pentru Schwäbisches

Compania de transport BBS din Schwäbisches a achizitionat in aceasta luna trei noi autobuze Setra S417 UL. Noile vehicule ...

Guleryuz GM220LF

Am analizat intr-un material anterlor modelul de autobuz Guleryuz GD272, autobuz destinat transportului inter-urban (categoria 1, conform noilor ...

Guleryuz Cobra GD272

Dupa ce anterior am prezentat doua modele de succes Guleryuz (Cobra GL9 si Cobra GL9L), vom continua cu ...

48 VDL Citeas pentru Finlanda

VDL Bus & Coach a livrat in aceasta saptamana 48 de modele Citeas companiei de transport finlandeze Veolia. ...

Guleryuz Cobra GL9L

Am analizat intr-un articol precedent modelul de autocar Guleryuz Cobra GL9. In acest articol vom prezenta exclusiv "fratele ...