eAutocare.ro - primul website din Romania dedicat autocarelor, din 2009

Scania se uneste cu MAN ?


Stirea bomba a acestei saptamani a fost data de Erik Ljungberg, vice-presedintele Scania. Acesta a facut publica tendinta celor doua companii (Scania si MAN) de a fuziona in domeniul vehiculelor comerciale (atat autocare, autobuze cat si camioane si vehicule utilitare).

” De ceva timp Scania si MAN au investigat diferite proiecte in sectorul industrial legate in principal de vehiculele comerciale. Acest aspect va putea face posibila o viitoare colaborare a  companiilor atat in domeniul cercetarii, productiei dar si dezvoltarii segmentului vehiculelor comerciale.

Colaborarile din ultima perioada au evidentiat faptul ca este nevoie de o mai stransa colaborare intre Scania si MAN, adica de nasterea unui brand unic.

Nu a fost luata inca nici o decizie referitoare la posibila fuziune. Unirea acestor doua mari companii va fi posibila dupa rezolvarea problemelor de natura comerciala si juridica. Momentan nu s-a luat inca decizia finala” declara vice-presedintele Scania.

De mentionat ca Scania este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de vehicule comerciale, desfasurand o activitate in peste 100 de tari si o productie concentrata atat in Europa cat si in America de Sud. Alaturi de Scania, MAN este un pion important pe piata de profil, nemaiavand nevoie de nici o prezentare.

Vom reveni cu noi informatii.

sursa: scania.com


Etichete articol: , ,

Adauga comentariu (0)
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Recomandari

Articole recente

Setra S417 UL pentru Schwäbisches

Compania de transport BBS din Schwäbisches a achizitionat in aceasta luna trei noi autobuze Setra S417 UL. Noile vehicule ...

Guleryuz GM220LF

Am analizat intr-un material anterlor modelul de autobuz Guleryuz GD272, autobuz destinat transportului inter-urban (categoria 1, conform noilor ...

Guleryuz Cobra GD272

Dupa ce anterior am prezentat doua modele de succes Guleryuz (Cobra GL9 si Cobra GL9L), vom continua cu ...

48 VDL Citeas pentru Finlanda

VDL Bus & Coach a livrat in aceasta saptamana 48 de modele Citeas companiei de transport finlandeze Veolia. ...

Guleryuz Cobra GL9L

Am analizat intr-un articol precedent modelul de autocar Guleryuz Cobra GL9. In acest articol vom prezenta exclusiv "fratele ...