eAutocare.ro - primul website din Romania dedicat autocarelor, din 2009

Marcopolo Paradiso 1200


Compania braziliana de autocare MarcoPolo lanseaza a saptea generatie de autocare – Marco Polo Generation 7, reprezentand un salt urias in industria autovehiculelor de transport persoane.

Conceptul G7 aduce modificari de ordin estetic, aerodinamic, tehnic cat si o reducere semnificativa a costurilor de operare.

Modelul MarcoPolo Paradiso 1200 este cel mai mare autocar al seriei (nu si cel mai mare autocar produs de MarcoPolo – acesta fiind seria G6) avand o lungime maxima de 14m o inaltime de 3.8m si o latime de 2.6m. Conceptul G7 realizat din aliaje din otel si aluminiu se doreste a aduce o scadere in greutate a ansamblului final si o crestere a rezistentei impotriva coroziunii si agentilor externi. Forma aerodinamica directioneaza curentul de aer mai rapid reducandu-se astfel consumul si zgomotul exterior.

autocar marcopolo paradiso

In interior compartimentul bagajelor de mana este inchis, evitandu-se astfel deplasarea accidentala a acestora (este similar modelului folosit la avioane). Pentru un aspect elegant s-au folosit ornamente din aluminiu. Scaunele de 1.060mm respecta standardele internationale de siguranta si includ buzunare pentru reviste, masute pliabile cu suport pentru pahare putandu-se rabata in diverse pozitii. Geamurile sunt dublu-stratificate, optional putand fi tratate pentru a se obtine tenta fumurie.

Sasiurile sunt furnizate de Mercedes-Benz seria O, Scania seria K sau Volvo B12R.

Sunt disponibile diverse variante de echipare si motorizare. Din cate se pare (daca se tine cont de modelele precedente) autocarele MarcoPolo sunt echipate cu motoare fabricate de DAF.

autocar marcopolo paradiso interior

La acest articol s-au folosit informatii de pe siteurile publice www.marcopolo.com.br


Etichete articol: ,

Adauga comentariu (1)

 1. Constantin says:

  Buna ziua ,

  Suntem o Asociatie de batrani si am dori sa achizitionam un autocar de 28-30 locuri .Autocarul ,pentru ca nu avem bani multi am dori sa fie la mana a doua.
  Va rugam daca ne puteti ajuta.
  Cu multumiri ,
  Constantin Misu
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Recomandari

Articole recente

Setra S417 UL pentru Schwäbisches

Compania de transport BBS din Schwäbisches a achizitionat in aceasta luna trei noi autobuze Setra S417 UL. Noile vehicule ...

Guleryuz GM220LF

Am analizat intr-un material anterlor modelul de autobuz Guleryuz GD272, autobuz destinat transportului inter-urban (categoria 1, conform noilor ...

Guleryuz Cobra GD272

Dupa ce anterior am prezentat doua modele de succes Guleryuz (Cobra GL9 si Cobra GL9L), vom continua cu ...

48 VDL Citeas pentru Finlanda

VDL Bus & Coach a livrat in aceasta saptamana 48 de modele Citeas companiei de transport finlandeze Veolia. ...

Guleryuz Cobra GL9L

Am analizat intr-un articol precedent modelul de autocar Guleryuz Cobra GL9. In acest articol vom prezenta exclusiv "fratele ...