eAutocare.ro - primul website din Romania dedicat autocarelor, din 2009

Autobuze VDL pentru Germania


La sfarsitul lunii VDL Bus & Coach si SZ Transdev cu sediul in Siegen (Germania) au incheiat un acord pentru livrarea a 40 de vehicule urbane VDL Ambasador. Toate cele 40 de autobuze vor fi livrate in intregime in acest an.

Aceasta comanda este cea mai mare reusita pentru divizia germana a VDL Bus & Coach. “Datorita strategiei noastre si a produselor de top suntem pe cale sa devenim un brand puternic si pe piata din Germania” declara Boris Holtermann, Public Transport Manager la VDL Buc & Coach Germania.

Toti “Ambasadorii” vor fi pusi la lucru incepand cu mijlocul acestei toamne in regiunea Wetzlar (Germania). Vehiculele au o lungime de 12m fiind echipate cu motorizari Euro 5 ce respecta normele de poluare EEV.

autobuz vdl bova ambasador

Autobuzul VDL Ambasador are un total de 40 de locuri, doua scaune pliante si un loc pentru scaun cu rotile putand transporta inca 40 de calatori in picioare. Cu acest model Transdev a optat pentru un concept inovator, cu podea joasa si cu o greutate redusa. Un plus pentru acest model este reprezentat de usile de acces foarte mari si avand un spatiu de deschidere suficient de mare pentru scaune cu rotile sau pentru carucioare de copii.

Directorul Transdev SZ – Peter Wisgerhof – are asteptari foarte mari atat pentru vehicule cat si pentru acest parteneriat. “Suntem incantati sa facem afaceri cu un producator care impartaseste strategiile si viziunile noastre. Dorim ca acest parteneriat sa se desfasoare pe o perioada de timp cat mai lunga. Ciclul de lucru mare precum si costurile reduse de exploatare are VDL Ambasador vor contribui cu siguranta la acest lucru.

Transdev este liderul de piata european in domeniul sistemelor integrate de transport pentru oras. Ca urmare a preluarii de catre SZ Verkehrsbetriebe Gmbh & Co in 2006 (initial Transdev era o companie franceza) sediul companiei a fost mutat in Germania orientandu-se cu precadere pe piata locala. Dezvoltarea companiei a permis angajarea a aproximativ 600 de persoane. Mai mult, datorita participarii cu succes la licitatii publice compania Transdev se afla intr-o continua dezvoltare .


Etichete articol: , ,

Adauga comentariu (0)
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Recomandari

Articole recente

Setra S417 UL pentru Schwäbisches

Compania de transport BBS din Schwäbisches a achizitionat in aceasta luna trei noi autobuze Setra S417 UL. Noile vehicule ...

Guleryuz GM220LF

Am analizat intr-un material anterlor modelul de autobuz Guleryuz GD272, autobuz destinat transportului inter-urban (categoria 1, conform noilor ...

Guleryuz Cobra GD272

Dupa ce anterior am prezentat doua modele de succes Guleryuz (Cobra GL9 si Cobra GL9L), vom continua cu ...

48 VDL Citeas pentru Finlanda

VDL Bus & Coach a livrat in aceasta saptamana 48 de modele Citeas companiei de transport finlandeze Veolia. ...

Guleryuz Cobra GL9L

Am analizat intr-un articol precedent modelul de autocar Guleryuz Cobra GL9. In acest articol vom prezenta exclusiv "fratele ...